3 Gaspçi Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca Sonucu Yakalandi

Aksaray’da ATM’den para çeken gencin parasini gasp eden 3 süpheli ve polis arasinda yasanan kovalamaca film sahnelerini aratmadi. Bölgeyi abluka altina alan polis ve bekçiler 3 süpheliyi kisa sürede yakalayarak gözaltina aldi.

3 Gaspçi Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca Sonucu Yakalandi


Olay, Samli Mahallesi Cumhuriyet Bulvarinda bulunan bir bankanin ATM’sinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ishak K. (21) isimli genç çalisarak biriktirdigi 3 bin TL’sini ATM’den çekti. Bu sirada yolun kenarinda araç basinda bulunan 3 kisi araçlarinin bozuldugunu belirterek gençten yardim istedi. Yardim etmek için 3 kisinin bulundugu aracin basina giden Ishak K.’yi 2 kisi ellerinden tuttu, diger 1 kisi de ATM’den çektigi 3 bir TL parasini aldi. 3 süpheli Ishak K.’yi orada birakarak araçla olay yerinden kaçti. Ishak K. durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edilirken, Il Emniyet Müdürlügü Haber Merkezi tarafindan yapilan anonsla bölge polis ve bekçiler tarafindan adeta abluka altina alindi. Süphelilerin kaçtigi 68 ABZ 820 plakali Renault marka otomobili Pasacik Mahallesinde gören polis ekipleri dur ihtarinda bulundu. Ihtara uymayan süpheliler ve polis arasinda kovalamaca yasandi. Bir süre devam eden kovalamacanin ardindan Alparslan Türkes Bulvarinda araci birakarak kaçan 3 süpheli bir binaya girdi. Bu sirada mahalle bekçileri de sahislarin pesinden kosarak takip etti. Polis ekipleri süphelilerin girdigi binadaki bir daireye baskin yaparak 3 süpheliyi de kiskivrak yakaladi. Yakalanan Kenan S. (21), Muhammet Fatih A. (20) ve Yasin Y. (24) saklandiklari ev sahibi Resul E. (23) ile birlikte gözaltina alindi. 4 süpheli ifadeleri alinmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürülürken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Yasadigi gasp olayini anlatan Ishak K. ise “ATM’den parami çektim 3 bin TL. Daha sonra giderken karsi ara yoldan arkadaslar “Yardim eder misin” diye beni çagirdilar. Ben yanina gidince arabadan 2 kisi daha indi. Beni sikistirip elimdeki 3 bin TL’yi alip kaçtilar. Belki parayi vermesem bana bir zarar verebilirlerdi” dedi.

Kaynak: İHA