Sokak Hayvanlari Için Bir Araya Geldiler

Kütahya’nin Tavsanli ilçesi Moymul Mahallesi’nde çocuklar ve aileleri, sokak hayvanlari için bir araya geldi.

Sokak Hayvanlari Için Bir Araya Geldiler
Moymul Mahallesi’nden Yetisenler Dernegi Baskan ve yönetimi çocuklara farkindalik olusturmak adina sokak hayvanlarina mama ve su verdi.

Gerçeklestirilen etkinlik ile ilgili Dernek Baskani Ismail Özcan, "Moymul Mahallesinden Yetisenler Dernegi olarak çocuklarimiza farkindalik olusturmak adina sokakta yasayan sessiz dostlarimiza mama ve su ikram edildi. Çocuklarin merhamet duygularini gelistirmek hem de sosyal duyarlilik olusturmak amaciyla böyle bir etkinlik düzenledik. Katilimin yogun olmasi bizleri çok mutlu etti. Ayrica çocuklarimizin mutlulugunu görmek, pandemi sürecinde sikintili günler yasayan çogu zaman evde kalmak zorunda kalan evlatlarimizin bir nebze yüzünü güldürmek, bizleri son derece mutlu etmistir" dedi.

Moymul Mahallesi Muhtari Ahmet Sapmaz ise, "Etkinligi Moymul Mahallesi’nden Yetisenler Dernegi düzenledi.

Ben bu dernegin ayni zamanda kurucusu 3-4 kisisinden biriyim. Gençlerimiz bu isi sahiplendiler, kendilerine gerçekten çok tesekkür ediyorum. Mahallemizdeki bu tür etkinliklerin çogalmasi ve gençler arasinda birliktelik ile sayginin sevginin artmasi temennisindeyiz. Bizler de mahallenin büyükleri olarak her türlü destek için yanlarindayiz. Istegimiz bu tür güzel faaliyetlerin sik sik olmasidir. Bu bir baslangiç olsun ve devami da gelsin istiyoruz" diye konustu.

Moymul Mahallesinden Yetisenler Dernegi tarafindan etkinlige katilan çocuklara kitap, pamuk seker ve balon hediye edildi.

Daha sonra sokak hayvanlarina mama verildi.

Kaynak: İHA