AK Parti Erzurum Il Baskani Öz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami'ni Kutladi

AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Öz, mesajinda, Türk milletine kefen biçmeye kalkanlarin tarih boyunca hak ettikleri cevabi aldiklarini belirtti.

Istiklal mücadelesiyle elde edilen kazanimlardan asla taviz verilemeyecegini belirten Öz, sunlari kaydetti:

"98 yil evvel elde edilen kazanimlari iç düsmanlara kurban edelim istiyorlar. Hayir, biz düsmanin uyumadigini ve plan üstüne planla saldirmaya devam ettigini biliyoruz. Farkli olan sadece masa kullaniyor olmalaridir yoksa savas devam ediyor. Disaridan aldigi destekle devletine kafa tutmaya kalkisanlar bugüne kadar hak ettikleri cevabi aldilar, bundan böyle de almaya devam edecekler.”

Mesajinda, TBMM'de oylanan Suriye-Irak tezkerelerine de deginen Öz, yanlis çikarimlarla "hayir" oyu kullananlarin, dogrunun Cumhur Ittifaki’nin gösterdigi tarafta oldugunu pek yakinda göreceklerini aktardi.

Öz, Cumhuriyetin yokluk, kan ve göz yasi ile kuruldugunun altini çizerek,"Bugün emin adimlarla 2023 hedeflerine yürüyen Türkiye Cumhuriyeti, yüzyil sonra yeniden sahneye konulan karalama kampanyasi ve algi operasyonlariyla da savasarak hürriyetini ve serefini korumaya devam edecektir. Bu duygu ve düsüncelerle Cumhuriyetin ilaninin 98. yil dönümünü kutluyor, bu yolda canini seve seve veren sehit ve gazilerimizi derin bir saygiyla selamliyor, minnet ve rahmetle aniyorum.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA