Iki Gün Arayla Ikinci Silahli Soygun Girisimi

Adiyaman’da bir markete gelerek elindeki silah ile soygun girisiminde bulunan sahis, kasadaki paralari alamadan kaçti. Adiyaman’da iki gün arayla ikinci silahli soygun girisimi yasandi.

Iki Gün Arayla Ikinci Silahli Soygun Girisimi
Edinilen bilgilere göre, Adiyaman merkez Yeni Mahalle 26187 Sokak içerisinde bulunan Aziz Göçer’e ait markete gelen kimligi henüz tespit edilemeyen bir sahis, elindeki tabancayi 60 yasindaki Göçer’e dogrulttu. Yüzüne takmis oldugu cerrahi maskeyle yüzünü saklayan sahis, elindeki silahi Aziz Göçer’e dogrulttu. Ara sokak içerisindeki marketi isleten Göçer, kendisinde ve kasada para olmadigini, herhangi bir sey veremeyecegini söyledi.

Elinde silahla, Göçer’den paralari isteyen kimligi belirsiz soyguncu, paranin olmadigini anlayinca olay yerinden hizla kaçti. Bu esnada Aziz Göçer, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida sivil ve resmi polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek markette ve çevresinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri kimligi belirsiz sahsin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Öte yandan, önceki gün ise Yeni Mahalle TOKI Yolu üzerinde bulunan bir zincir markette de kimligi belirsiz bir sahis tarafindan soygun girisimi olmus ve sahis herhangi bir sey alamadan olay yerinden kaçarak kayiplara karismisti.

Konuyla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA