KTÜN Rektörü Babür Özçelik 'Topluluk Danismanlari Toplantisi'na Katildi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Ögrenci Topluluklari Koordinatörlügü tarafindan düzenlenen ve topluluk danismanlarinin katilimiyla gerçeklestirilen toplantiya katildi.

Üniversiteden yapilan yazili açiklamada, KTÜN Mühendislik ve Doga Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonu'nda gerçeklestirilen toplantinin, Ögrenci Topluluklari Koordinatörlügü ile topluluklar arasindaki bagi kuvvetlendirmeyi amaçladigi belirtildi.

Açiklamada ifadesine yer verilen Rektör Özçelik, üniversite olarak ögrencilerin bilimsel, teknik, sportif, sanatsal pek çok alanda kendilerini gelistirmelerine imkan taniyan topluluklari önemsediklerini vurguladi.

Ögrenciler için 32 farkli toplulugun bulundugunu aktaran Özçelik, "Ögrencilerimizin farkli alanlarda faydalanabilecegi 32 aktif toplulugumuz mevcut. Ögrencilerimize bu topluluklar vasitasiyla kendilerini gelistirecek her türlü firsati degerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Ilgilendikleri alanlarda danismanlari ve topluluk üyeleri ile is birligi içerisinde olmalari onlar için keyifli ve faydali olacaktir." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA