Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Mugla'da Yatirimlari Inceledi

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Mugla'da 2 bin 24 kisilik Turgutreis Ögrenci Yurdunda incelemelerde bulundu, ögrencilerle futbol, voleybol ve basketbol oynadi.

Kasapoglu, Mugla'da Mentese Spor Salonu'nda düzenlenen "Yarinin Sultanlari" programinin ardindan kentte bir takim ziyaretler gerçeklestirdi.

Mugla Valiligini de ziyaret ederek Il Degerlendirme Toplantisi'na katilan Kasapoglu, daha sonra AK Parti Il Baskanligi'nda partililerle bir araya geldi.

Kasapoglu daha sonra Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Kampüs alaninda bulunan Gençlik ve Spor Bakanligi Genç Ofisi ziyaret etti. Burada Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve yetkililer tarafindan karsilanan Kasapoglu, merkezin çalismalari hakkinda bilgi aldi. Kasapoglu, gençlerle sohbet edip müzik atölyesinde türkü dinledi.

Mugla'da yapimi tamamlanarak hizmete açilan 2 bin 24 kisilik Turgutreis Ögrenci Yurdunda da incelemelerde bulunan Kasapoglu, burada yurtta kalan ögrencilerle futbol, voleybol ve basketbol oynadi.

Yurttaki yemekhaneyi gezerek bilgi alan Kasapoglu, ögrencilerle sohbet etti. Kasapoglu, yurtta kalan bazi ögrencileri de odalarinda ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Kasapoglu buradaki incelemelerin ardindan Ula ilçesine geçip, Bakanlik tarafindan yapimi tamamlanarak hizmete açilan Ismail Akkaya Çok Amaçli Sosyal Etkinlik Alani ve Boga Güresi Arenasini gezdi. Ilçedeki Gençlik Merkezini de ziyaret eden Kasapoglu, gönüllü gençlerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra Yatagan ilçesine geçen Kasapoglu, burada Gençlik ve Spor Bakanligi ile Yatagan Belediyesi tarafindan yaptirilan ve tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezini gezdi. Yatagan Belediye Baskani Mustafa Toksöz'den bilgi alan Kasapoglu, merkezin kisa sürede tamamlanmasi için gerekli destegin de verilecegini belirtti.

Toksöz, Bakan Kasapoglu'na yöreye özgü çesitli hediyeler takdim etti.

Bakan Kasapoglu'nun kentteki programlarina Mugla Valisi Orhan Tavli, AK Parti Mugla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, AK Parti Il Baskani Kadem Mete, MHP Il Baskani Mehmet Korkmaz, bazi belediye baskanlari ve yetkililer de eslik etti.

Kaynak: AA