Baskan Dursun, Çözüm Merkezi'ne Gelen Aramalari Yanitladi

Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, vatandaslarin istek ve taleplerini ilettigi Çözüm Merkezi’nde telefonun basina geçti ve gelen çagrilari yanitladi.

Baskan Dursun, Çözüm Merkezi'ne Gelen Aramalari Yanitladi


Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, vatandaslarin istek ve taleplerini ilettigi 444 23 32 numarali Çözüm Merkezi’ndeki telefonun basina geçti ve gelen çagrilari bizzat yanitladi. Bugün Sultangazi Belediyesini arayan vatandaslar, Baskan Dursun’la görüsünce saskinliklarini gizleyemedi. Samimi bir sohbet havasinda geçen görüsmelerde Baskan Dursun, hem vatandaslarin taleplerini dinledi, hem de bu talepler dogrultusunda belediyenin çalismalari hakkinda detayli bilgiler verdi. Vatandaslara taleplerinin hizla ilgili birimlere iletilerek en kisa sürede çözüme kavusturulacagini söyleyen Baskan Dursun, önceden Çagri Merkezi adiyla hizmet veren birimin artik Çözüm Merkezi oldugunu ve vatandaslarin tüm taleplerinin hizla çözülmesi amaciyla güçlendirildigini vurguladi.

“Haftanin 7 günü, 24 saat ilçede yasayan vatandaslarimiza hizmet veriyoruz”

Çözüm Merkezi hakkinda bilgi veren Baskan Dursun, “Sultangazi Belediyesi bünyesindeki Çözüm Merkezi’miz, 444 23 32 numarasiyla haftanin 7 günü, 24 saat ilçede yasayan vatandaslarimiza hizmet veriyor. Vatandaslarimizdan gelen talepleri hizla ilgili birimlere ileten merkezimiz, telefonun yani sira yine 444 23 32 numarasiyla Whatsapp hatti üzerinden de hizmet veriyor. Vatandaslarimiz hem sesli arama yaparak hem de Whatsapp hatti üzerinden taleplerini yazarak bizlere kolaylikla ulasabiliyor. Her müdürlügümüzde Çözüm Merkezi’mizin bir muhatabi var. O muhatap vatandastan gelen talebi birebir takip ediyor. Çözebilecekse çözülebildigini, çözülemiyorsa ve farkli gerekçeleri varsa bunlari da hizli bir sekilde vatandasa aktariyoruz” dedi.



“Çözüm Merkezi’mize büyük önem veriyoruz”

Vatandaslardan gelen taleplerin en kisa sürede çözüme kavusturulmasini; hizli, etkin bir hizmet sunmayi amaçladiklarini söyleyen Baskan Dursun, bu dogrultuda Çözüm Merkezi’ne çok büyük önem verdiklerini vurguladi ve sözlerine söyle devam etti: “Çözüm Merkezi bizim için çok önemli. Komsularimizin taleplerini aldigimiz, onlari memnun etme adina çok gayret gösterdigimiz, onlarin Sultangazi’de mutlu ve huzurlu yasamalari için büyük titizlikle takip ettigimiz bir yer. Burada vermis oldugumuz hizmetin çok kaliteli olmasi için gayret ediyoruz. Vatandaslarimizin sikâyetlerini en aza indirmek ve onlarin memnuniyetlerini mümkün oldugunca çogaltmak için de bütün ekip arkadaslarimizla gayret ediyoruz. Biz artik çagri merkezi degil, ‘Çözüm Merkezi’yiz.”
Kaynak: İHA