AK Partili Kandemir, IYI Parti Genel Baskani Aksener'e Yüklendi

AK Parti Teskilattan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener için, “Her gittigi yerde önceden senaryosu yazilan tiyatroyu oynayan bir genel baskanin bizim teskilatimizin kültürünü, bagliligini ve heyecanini anlamasini kuskusuz beklemiyoruz” ifadelerini kullandi.

AK Partili Kandemir, IYI Parti Genel Baskani Aksener'e Yüklendi


AK Parti Teskilat Baskani Erkan Kandemir, bir takim ziyaret ve programlar kapsaminda Karabük’e gelerek görüsmeler yapti. AK Parti Il Baskanligini ziyaret eden Kandemir, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in grup toplantisinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve teskilatlarla ilgili yaptigi açiklamalara cevap verdi. Aksener’in açiklamalarinin talihsiz beyan oldugunu belirten Kandemir, “Her gittigi yerde önceden senaryosu yazilan tiyatroyu oynayan bir genel baskanin bizim teskilatimizin kültürünü, teskilatimizin bagliligini heyecanini anlamasini kuskusuz beklemiyoruz” dedi.



AK Parti’nin AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde milletiyle kurdugu iliskiyle olusturdugu bir millet hareketi oldugunu söyleyen Kandemir, “Bizim teskilatlarimizda can siperane mücadele eden, gayret gösteren bugüne kadar AK Parti’nin mücadeleleri ile Türkiye’nin büyümesinde katki saglayan binlerce neferi olan devasa bir ailedir bizim hareketimiz. Buradan teskilatimiz, cumhurbaskanimizin sözüyle heyecanlanan, o hissiyatla harekete geçen, onun öfkesiyle öfkelenen ve onun çagrisiyla sokaklara dökülen, sadece teskilatimiz da degil milletimiz de cumhurbaskanimizin çagrisiyla sokaklara dökülen bir millet. Recep Tayyip Erdogan’in milletle, teskilatla iliskisi iste tam sahici ve böyle bir iliski” diye konustu.



“Büyük Türkiye sevdasinda liderimizin arkasinda yol yürümeye devam edecegiz”

Siyaseti yalan ve iftira üzerine kurgulayanlarin bu iliskiyi anlamasini beklemediklerini aktaran Kandemir, “Fakat biz AK Parti teskilatlari lideriyle gurur duyan teskilatlariz. 11.5 milyon üyesiyle bizler bu ülkeye asik, liderinin arkasinda yürümekten gurur duyan bir teskilatiz. Insallah ilk günkü heyecanimizi da muhafaza ederek diri, saglam bir sekilde büyük Türkiye sevdasinda liderimizin arkasinda yol yürümeye devam edecegiz. Tabi kurduklari yalan ittifaki içerisinde ne zaman birbirlerini arkadan hançerleyecekler diye düsünen bir siyasal alginin bunlarin anlamasini kuskusuz beklemiyoruz. Istiyoruz ki diger siyasi partilerde AK Parti teskilatindan ilham alsinlar. Kendi teskilatlarini da böyle yürekli arkadaslarla mütesekkir kilsinlar. Bizim teskilatlarimizdaki gayret göstermis arkadaslarimiz bedel ödemis arkadaslarimizdir. Biz kuruldugu günden bu yana terörün hedefinde olan ve asla gözünü kirpmadan bir ideal ugruna kosusturan genis bir aileyiz. 40 sehit vermis bir siyasi hareketiz. Inandigi yolda yürüyen, Büyük Türkiye inancina iman etmis bir ekibin parçalariyiz” ifadelerini kullandi.

Kandemir, AK Parti’nin milletin teveccühü ile 2023’de siyasi tarihin en yüksek oyunu almaya talip olduklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA