Ordu'nun Su Sayaçlarina Siparis Yagdi

Ordu Büyüksehir Belediyesinin GPRS-GSM kontrollü uzaktan yönetilebilen ve abonelerin mobil uygulama ile yükleme yapabilmesine imkân sunmasiyla Türkiye’de ilk olan SUVER 2020 PLUS isimli su sayacina Agri ve Yozgat’tan 7 bin adet siparis geldi.

Ordu'nun Su Sayaçlarina Siparis Yagdi
Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in baslattigi projeler meyvelerini vermeye basladi.

Klasik belediyecilik disinda teknolojiyi her alanda kullanarak vatandaslara verilen hizmet kalitesini arttiran Ordu Büyüksehir Belediyesi, yazilim ve tasarimini ORYAZ sirketinin yaptigi akilli su sayacini pazarlamaya basladi.



Agri ve Yozgat’a 7 bin siparis

Ordu genelinde her geçen gün kullanimi yayginlasan sayaçlar birçok ilin de ilgisini çekti. Bu kapsamda Agri ve Yozgat illerinden toplam 7 bin adet siparis alinirken birçok ilden ve yurt disindan gelen talepler içinde görüsmelere baslandi.

Sayaçlarin üretiminin ardindan su ana kadar emsallerinin çok daha gelismisi olan elektronik kartli SUVER 2020’den 11 bin 865, GSM ile uzaktan dolum yapilabilen ve Türkiye’de ilk olan SUVER 2020 PLUS’dan ise 1.535 kisi satin alarak kullanmaya basladi.



Üretim kapasitesi artiriliyor

Yilik 26 bin sayaç üretebilecek kapasiteye sahip OSKI Bolaman tesislerinde yeni taleplere göre üretim kapasite artirma çalismalari ise devam ediyor.
Kaynak: İHA