Yüksekova Emniyet Müdürlügü 40 Ögrenciyi Ankara Gönderdi

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirligi tarafindan ‘Büyük Kalpler Minik Dokunuslar’ proje kapsaminda 40 ögrenci 4 günlük gezi için Ankara’ya gönderildi.

Yüksekova Emniyet Müdürlügü 40 Ögrenciyi Ankara Gönderdi
Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügü, Yüksekova Milli Egitim Müdürlügü ve Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürlügünün ortak yürüttügü proje kapsaminda Ankara’ya gidecek olan ögrenciler kahvaltida bir araya geldi. Daha sonra Hakkâri Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar ve Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürü Murat Günes, kahvaltida yer alan ögrencilerin masalarini tek tek dolasarak Ankara gezisi kapsaminda bilgilendirme yapti.

Kahvaltidan sonra polisevinin önünde hatira fotografi çeken ögrenciler, ardindan Ankara’ya ugurlandi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Selman Begde, Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügü olarak “Büyük Kalpler Minik Dokunuslar” projesi kapsaminda ögrencilere Ankara’ya ugurladiklarini belirterek, “Milli ve manevi degerlerimiz kapsaminda memleketimizin güzel yerlerinin tanitilmasi ve beraber ortak yasam bilincini olusturma maksadiyla 40 lise ögrencimizi Ankara’ya gönderiyoruz. Bu gezimiz 4 gün sürecek. Bu gezi kapsaminda ögrencilerimiz önemli yerleri gezecek. Bu proje kapsaminda ögrencilerimize ugurlama kahvaltisini hazirladik. Ankara’yi gezdikten sonra tekrar kazasiz ve belasiz dönecekler insallah” dedi.

Ankara’ya gidecek olan ögrenci Fatmagül Çatik da, “Büyük Kalpler Minik Dokunuslar” projesi kapsaminda Ankara’ya gidecegini belirterek, “Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügümüzün bize sundugu bu güzel gezi için çok mutluyum. Ankara’nin tarihi ve güzelliklerini bize gösterecekleri için kendimi sansli hissediyorum. Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügünün düzenledigi kahvalti programi içinde kendilerine çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Ögrencilerden Cemre Genç ise ilk defa Ankara’ya gidecegini dile getirerek, “Uçaga da ilk defa binecegim. Kendimi sansli hissediyorum. Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügümüze sonsuz tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Kahvaltiya Hakkâri Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar, Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürü Murat Günes, 7. Hudut Alay Komutan Yardimcisi Albay Ahmet Kircan, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Ahmet Yalçin, Yüksekova Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Ilhan Yilmaz, kurum müdürleri, ögretmen, ögrenci ve çok sayida veli katildi.

Kaynak: İHA