Vahsice Öldürülerek Topraga Gömülen Cesedin Kafatasini Çoban Gördü

Afyonkarahisar’da 3 ay 10 gündür kayip olan 40 yasindaki sahisin vahsice öldürülerek topraga gömülü cesedinin kafatasi, yabanci uyruklu bir çoban tarafindan hayvan otlattigi sirada merada bulundu.

Vahsice Öldürülerek Topraga Gömülen Cesedin Kafatasini Çoban Gördü
Afyonkarahisar’in Fathibey kasabasinda 9 Temmuz gece saat 22.00 siralarinda bir arkadasiyla bulusmak üzere evden çikan ve bir daha haber alinamayan 40 yasindaki Osman Gönk her yerde araniyordu. Merkeze bagli Burhaniye köyünde bu sabah yabanci uyruklu M.F. isimli çoban tarafindan Osman Gönk’ün topraga gömülü vaziyetteki cesedinin kafatasi bulundu. Vahsice öldürülen sahsin kafatasini bulan çoban durumu jandarmaya bildirdi. Ihbar üzerine cesedin gömülü oldugu araziye gelen jandarma ekipleri kepçe yardimi ile Gönk’e ait oldugu tespit edilen cesedi çikartarak otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürdü.

Cesedin bulunmasinin ardindan Osman Gönk’ün yakinlari haber alir almaz jandarma tarafindan kazilan araziye gelerek burada inceleme yapti. Kaybolduktan 3 ay 10 gün sonra cesedi bulanan Osman Gönk’ün cinayet zanlilarinin bulunmasi için jandarma ekipleri çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA