Tokat'ta Gelecegin Ögretmenini Yetistirme Çalistayi

Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesinde düzenlenen “Gelecegin Ögretmenini Yetistirmek Ihtiyaç Analizi’’ çalistayinda konusan Rektör Sahin yeni atilimlarin yapilacagi bir yil olacagini söyledi.

Tokat'ta Gelecegin Ögretmenini Yetistirme Çalistayi


Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi (TOGÜ) Egitim Fakültesi tarafindan “Gelecegin Ögretmenini Yetistirmek Ihtiyaç Analizi’’ çalistayi yapildi. Çalistay öncesinde Nihal Agaoglu Çok Amaçli Konferans Salonu açilisi gerçeklestirildi.

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Sahin, çok amaçli salonun açilisi için katkilarindan dolayi hayirsever aileye tesekkür etti. Açilisin ardindan çalistay programina geçildi. Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Eren Yürüdür’ün ardindan Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdullah Gürbüz açilis konusmasi yapti. Daha sonra kürsüye gelen Rektör Sahin, ögretmenlerin bir ülkenin gelisimi ve gelecegi için önemine degindi. Rektör Sahin ayrica bu yilin üniversite açisindan pandemiden çikmis ve yeni atilimlarin yapilacagi bir yil olacagini belirterek üniversitenin yeni basarilara imza atacagini söyledi.

Kaynak: İHA