Siddetsiz Spor Voleybol Turnuvasi Düzenlendi

Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenledigi Siddetsiz Spor Voleybol Turnuvasi’nda gençlerle bulusan Baskan Zolan, gençlere yönelik her türlü proje için tüm imkanlarini seferber ettiklerini vurgulayarak, anlamli etkinligi düzenleyen gençleri kutladi.

Siddetsiz Spor Voleybol Turnuvasi Düzenlendi
Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Siddetsiz Spor Voleybol Turnuvasi adiyla Gençlik STK’larinin katildigi bir etkinlik düzenledi.

Denizli Büyüksehir Belediyesinin Haci Ahmet Parali Ilkokulu’na kazandirdigi spor salonunda gerçeklestirilen turnuvaya Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, esi Berrin Zolan ve voleybol takimlari katildi.

Turnuvada 8 takim mücadele etti. Bir süre gençlerle sohbet eden Baskan Zolan, gençlere yönelik her türlü proje için tüm imkanlarini seferber ettiklerini kaydetti.

Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yaninda olduklarini ifade eden Baskan Zolan, "Gençler bizim gelecegimiz, gözbebegimiz. Onlar için ne yapsak azdir. Turnuvaya katilan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Spor ruh ve beden sagliginin yaninda aslinda bir kurallar zinciridir. Insani disipline eder, hayata hazirlar ve spor bir ekip çalismasidir. Kendilerini yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA