Palandöken Gençlik Merkezi Tarafindan 'Tarihimizi Görüyoruz' Adli Gezi Düzenlendi

Erzurum GSIM Palandöken Gençlik Merkezi tarafindan Erzurum’un tarihi mekanlarina bir günlük ‘Tarihimizi Görüyoruz’ adli gezi düzenlendi.

Palandöken Gençlik Merkezi Tarafindan 'Tarihimizi Görüyoruz' Adli Gezi Düzenlendi
Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli Palandöken Gençlik Merkezi tarafindan organize edilen ‘Tarihimizi Görüyoruz’ etkinliginde gençlik liderleri ve gönüllü gençler Erzurum’un tarihi yerlerini gezerek, tarihi mekanlari tanima sansi buldu. Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin tarih yolculugu oldukça yogun geçti. Palandöken Gençlik Merkezi tarafindan organize edilen ’Tarihimizi Görüyoruz ’ adli programla ilgili konusan Gençlik Lideri Firat Ceyhan, “Gençlik merkezi gönüllüleriyle ‘çok gezen mi bilir, çok okuyan mi ?’ Sorusunu tarihi yerleri gezerek cevaplamaya çalistik. Oldukça yogun ve tarih bilinci bakiminda faydali bir gezi oldu” dedi.

Ceyhan, bu tür organizasyonda her zaman kendilerinin yaninda olan Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil, Gençlik Hizmetleri Müdürü Muamer Aydin ile Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memed Gözütok’a tesekkür ettiklerini söyledi.

Gönüllü gençler de Erzurum GSIM sayesindeki kentteki tarihi yerleri yakindan görüp tanima sansi bulduklari için çok mutlu olduklarini ifade ettiler.
Kaynak: İHA