Mamak Belediye Baskani Köse Açiklamasi 'Söz Verdik Daha Fazlasini Yaptik'

Ankara Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Söz verdik yaptik diyoruz. Su andaki esas sloganimiz bu. Hatta söz verdik daha fazla yaptik diyoruz. Insallah daha fazla yapmaya devam edecegiz. Mamak daha güzel olacak diye basladigimiz çalismalara Mamak daha güzel oluyor diye devam ediyoruz” dedi.

Mamak Belediye Baskani Köse Açiklamasi 'Söz Verdik Daha Fazlasini Yaptik'
Mamak Belediye Baskani Köse, Üregil Millet Bahçesi’nde basin mensuplariyla kahvaltida bir araya geldi. Görevde olduklari 2.5 yil boyunca Mamak’ta yapilan projelerden bahseden Köse, 20 Ekim Çarsamba günü yapacaklari toplantinin daha detayli olacagini, bu toplantinin ise basliklardan olustugunu vurguladi.

“O günden itibaren gecemizi gündüzümüze kattik”

Göreve geldikleri günden itibaren projelerin yüzde 80’ini basardiklarini dile getiren Köse, “Bu görevi Mamak halki bize tevdi ettigi tarih üzerinden 2.5 yil geçti. Mazbatayi aldigimiz tarihten itibaren her dakika her saniye bu sorumlulugu hissettik ve buna göre çalistik. Bunu bir emanet olarak gördük ve o günden itibaren gecemizi gündüzümüze kattik. Görev süremizin yarisina geldigimiz bugünlerde, projelerimizin nerdeyse yüzde 80’inin gerçeklestirmis olmanin huzuru içerisinde basimiz dik alnimiz ak elhamdülillah” sözlerini kullandi.

“Daha güzel bir Mamak için çalisiyoruz”

Imkanlardan herkesin faydalandigi bir Mamak için çalistiklarini ifade eden Köse, “Insana en güzel hizmetler sunmayi önceligi haline getiren bir perspektifle ve bu amaçla modern yasam alanlariyla, doga ile iç içe olan ekolojik projeleriyle, kültür merkezleriyle, mahalle konaklari, soysal tesisleri ve kütüphaneleriyle, oyun parklari ve yesil alanlariyla çocuklarin, gençlerin ve her yastan insanlarin bulustugu, vakitlerini degerlendirdigi, kendini gelistirdigi, meslek ögrendigi kaliteli güzel mekanlariyla ilçemizi donatarak sehrin imkanlarindan herkesin faydalandigi daha güzel bir Mamak için çalisiyoruz” diye konustu.

“Projeleri vakit kaybetmeden hayata geçiriyoruz”

Yenilikçi ve dinamik bir yönetim anlayisiyla proje ürettiklerini söyleyen Baskan Köse, söyle konustu:

“Mevcut kurumsal yapimizin kapasitesini ve verdigimiz hizmetlerin kalitesini artirmaya yönelik çalismalar yaparken bir taraftan da hizmetin herkese ulasmasi ve kapsayicilik hedefi dogrultusunda yeni hizmetlerle kurumsal yapimizi kuvvetlendiriyoruz. Bu hedefler dogrultusunda yenilikçi, dinamik bir yönetim anlayisimizla güzel ilçemize deger katan onlarca yeni proje üretiyor ve bu projeleri vakit kaybetmeden hayata geçiriyoruz”.

Köse, 20 Ekim Çarsamba günü saat 19.00’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan proje sunum toplantisina herkesi davet ettigini belirterek sözlerini noktaladi.
Kaynak: İHA