ETSO'nun Yardimlari Bin 250 Ögrenciye Ulasti

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO), ilkögretim okullarinda ögrenim gören ihtiyaçli ögrencilere kislik mont ve ayakkabi yardiminda bulundu.

ETSO'nun Yardimlari Bin 250 Ögrenciye Ulasti
Yeni egitim ögretim yilinda ihtiyaçli ögrencilere destegini sürdüren ETSO, bir süre önce yaptigi kirtasiye yardimlarina, kislik mont ve ayakkabi yardimini da ekledi. ETSO, Il Milli Egitim Müdürlügü’nün belirledigi 25 ilkögretim okulunda ögrenim gören toplam 500 ihtiyaçli ögrencinin ayakkabi ve montlarini tedarikçi firmalar araciligiyla teslim etti.

Palandöken Alparslan Ilkokulu’ndaki ögrencilerin ayakkabi ve montlari, ETSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Hüseyin Polat ve Genel Sekreter Kürsat Karagöl tarafindan Okul Müdürü Selçuk Ilhan’a teslim edildi. ETSO’ya desteginden dolayi tesekkür eden Ilhan, basta ETSO olmak üzere, ailesinin maddi durumu iyi olmayan ögrencilerin ihtiyaçlarini gidermeye çalisan bütün kisi ve kuruluslara tesekkür etti.

ETSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Hüseyin Polat da, Oda olarak bu tür yardimlari her yil aksatmadan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulastirmaya azami özen gösterdiklerinin altini çizerek, bu konuda kendilerine destek veren Il Milli Egitim Müdürlügü’ne ve okul müdürlüklerine minnettar olduklarini söyledi.



ETSO, yeni egitim ögretim yilinda toplam bin 250 ögrenciye kirtasiye, mont ve ayakkabi yardiminda bulundu.
Kaynak: İHA