Bilecik Egitim Ve Arastirma Hastanesi Etrafinda Dere Islahi Ve Altyapi Çalismalari

Bilecik Belediye Baskani Sahin, bir ayi askin süredir Bilecik Egitim ve Arastirma Hastanesi etrafinda dere islahi ve altyapi çalismalarinin da devam ettigini belirtti.

Bilecik Egitim Ve Arastirma Hastanesi Etrafinda Dere Islahi Ve Altyapi Çalismalari
Baskan Sahin, Bilecik Belediyesi tarafindan Pelitözü Mahallesi’nde gerçeklestirilen çalismalari yerinde inceledi. Çalismaklar son sürat devam ettigini anlatan Sahin, "Yol genisletme, asfalt düzenleme ve kilit parke tasi çalismalari ile cadde ve sokaklarin daha güzel hale getirildi.

Ilimizde bulunan enerji ve dogalgaz hatti çalismalari nedeniyle Pelitözü Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklar kullanissiz hale gelmisti. Fen Isleri Müdürlügümüz ve ilgili diger birimlerin yogun çalismasi ile burada kapsamli bir çalisma gerçeklestiriliyor. Bir yandan kilit parke tasi çalismalari yapiyoruz diger yandan yol genisletme ve asfalt çalismalarini tamamliyoruz. Çalismalarin tamamlanmasi ile birlikte bu mahallemizde vatandaslarimiza daha rahat ulasim saglayacagiz’’ dedi.



‘’Hastanesi dere islah ve altyapi çalismalari devam ediyor’’

Baskan Sahin, bir ayi askin süredir Bilecik Egitim ve Arastirma Hastanesi etrafinda dere islahi ve altyapi çalismalarinin da devam ettigini belirterek, ‘’Hastanesi alti ve Organize Sanayi Bölgesi arasinda bulunan alanda da dere islahi çalismalarini gerçeklestiriyoruz. Daha önce burasi kötü koku ve görüntü olusturuyordu. Ekiplerimiz büyük bir çalisma ile buralarda islah çalismalari gerçeklestiriyor’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA