Bayrampasa'da Otomobilin Çarptigi Sebze Yüklü Kamyon Devrildi Açiklamasi 2 Yarali

Bayrampasa’da seyir halindeki otomobil önünde gitmekte olan sebze yüklü kamyonete arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle yola devrilen kamyonet sürücüsü yararlanirken diger sahista yaralanarak hastaneye kaldirildi.

Bayrampasa'da Otomobilin Çarptigi Sebze Yüklü Kamyon Devrildi Açiklamasi 2 Yarali


Kaza saat 02.00’da Bayrampasa Yenidogan Mahallesi O - 3 Yolu Aksaray istikameti üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Zeki Betoz idaresindeki 34 NB 7092 plakali otomobil, önünde seyir halinde olan Mehmet Firat

idaresindeki 221 BJ 224 plakali kamyonete arkadan çarpti.

Çarpmanin etkisiyle meydana gelen kazada kamyonet devrildi. Devrilmesinin etkisiyle kamyonet içinde bulunan sürücü ve yanindaki sahis yaralandi. Kazayi gören sürücüler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine kaza yerine ekipler, yaralilari kamyonette çikararak ambulansa aldi.

Kaza nedeniyle bir süre kapatilan yol, kaza yapan araçlarin yoldan kaldirilmasinin ardindan trafige açildi. Kazanin kaldirildigi esnada ise polis ve basin mensuplarina mukavemet gösteren bir kiside ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanin çikis nedeni ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA