AK Parti'den Bir Günde 4 Ilçeye Ziyaret

AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli ve Afyonkarahisar Milletvekili, Il Koordinatörü Ibrahim Yurdunuseven, Köprübasi, Gördes, Kirkagaç ve Soma ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti'den Bir Günde 4 Ilçeye Ziyaret
AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklari Alt Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte hafta sonu yogun bir program ile ilçelerde ziyaretlerde bulundu. Köprübasi, Gördes, Kirkagaç ve Soma ilçelerinde belediye baskanlari ve teskilat mensuplari ile bir araya gelinen ziyaretlerde hem teskilatin hem de vatandaslarin talepleri dikkate alinirken 2023 hedefin önemi vurgu yapildi.

Teskilatin ve ziyaretlerin önemini belirten AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, "Milletvekilimiz ve il koordinatörümüz olan Ibrahim beyin ziyaretleri bizleri fazlasiyla mutlu etmistir. Sizler ile bir araya gelerek güçlü bir sekilde 2023 hedefimize ilerliyoruz. Daha önce Kula, Salihli ve Turgutlu’ya ziyaretlerde bulunduk bugün de 4 ilçemiz ile beraber ziyaretlerimiz devam ediyor, hep birlikte bu güçlü davamizda sonuna kadar ilerleyecegimizden süphemiz yok." dedi.

Yaptigi ziyaretler esnasinda 2023’ün önemine vurgu yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklari Alt Komisyonu Baskani Ibrahim Yurduseven ise sunlari söyledi: "Bizler birilerinin hem adini anip hem korktuklari 2023’e emin adimlarla tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz. Fitne ve yalanlar üreterek seçimi manipüle etmeyi planlayanlara, yaptigimiz icraatlar ve yatirimlarla en güzel karsiligi verecegiz."
Kaynak: İHA