Sanliurfa'da Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde otomobilin altinda kalan motosiklet sürücüsü hayatini kaybederken yaninda yolcu olan arkadasi ise yaralandi.

Sanliurfa'da Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Kaza, aksam saatlerinde Siverek-Karacadag karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Karacadag istikametinden Siverek’e dogru seyir halinde bulunan Bünyamin B. idaresindeki 01 ADU 260 plakali otomobil, karsi yönden gelen Suriye uyruklu Ibrahim Heydo’nun kullandigi 63 MA 6048 plakali motosiklete çarpti. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Ibrahim Heydo olay yerinde hayatini kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan Enver A. ise yaralandi.

Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yarali, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldirilirken jandarma ekipleri karayolunda yeni bir kazanin olmamasi için güvenlik tedbirleri aldi.

Olay yerinde hayatini kaybeden Ibrahim Heydo’nun cenazesi incelemenin ardindan Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA