Plastik Kapaklar Canlara 'Hayat' Oldu

Özel Hayat Hastanesi’nin ’Plastik kapaklar mama olsun, canlara hayat olsun’ sloganiyla baslatilan kapak toplama kampanyasi büyük ilgi gördü.

Plastik Kapaklar Canlara 'Hayat' Oldu
Gerçeklestirdigi çesitli sosyal projelerle adindan söz ettiren Özel Hayat Hastanesi tarafindan baslatilan plastik kapak toplama kampanyasi hayvan severlerden ve hastalardan takdir topladi. Bir yil süren kapak toplama kampanyasi kapsaminda biriktirilen 31 bin kapakla can dostlara 16 koli yas mama bagisi yapildi. Hayat Hastanesi Halkla Iliskiler Müdürü Mihriban Ürkmez Alkis, Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ve Bashemsire Yardimcisi Melike Sen Yildirim Belediyesi Hayvan Barinagi’ni ziyaret ederek bakimi yapilan ve rehabilite edilen hayvanlarla ilgilenerek ve beslenmelerine yardimci oldu. Hayat Hastanesi olarak bir yildir kapak toplama kampanyasini sürdürdüklerini ifade eden Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Vekili Betül Kabalar, “Hastanemiz sifir atik projesi kapsaminda bir yil gibi bir süre çerçevesinde biriktirilen 31 bin adet mavi kapagi can dostlarimizin beslenmesine katki saglamak için hayvan mamasina dönüstürdü. Bu projeyle hem plastik atiklari geri dönüstürdük hem de birçok hayvana mama sagladik. Hayvani sevmek, kuskusuz insani ve dogayi sevmektir. Vicdan duygumuzu gelistiren hayvanlarimiz yüzyillardir yoldasimiz olmustur. Bizlerde can dostlarimiza bakmakla ve beslemekle yükümlüyüz” dedi.

Insanlarin ve hayvanlarin hayatlarina dokunan anlamli projelerde yer almanin kendisini mutlu ettigini ifade eden Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ise, “Sifir atik projesi kapsaminda atiklarimizi dogru degerlendirmek için sise kapaklarimizdan ve diger geri dönüsümlerimizden elde ettigimiz bütçeyle Yildirim Belediyesi Hayvan Barinagina 16 koli yas mama bagisinda bulunduk. Bu sayede hem atiklarin dogru bertarafini hem de yardima ihtiyaci olan canlilarimiza destegi sagladik” seklinde konustu.

Yildirim Belediyesi Hayvan Barinagi Veteriner Isler Müdürü Mehmet Altuntas da, Hayat Hastanesi’ne hayvan barinagina yaptigi mama bagisi için tesekkür ederek söyle konustu;

“Sadece belediyelerin destek beklememek lazim. Yasam alanlarimizi paylastigimiz can dostlarimizin rehabilite edilmesi ve bakilmasi için özel kurumlarindan destek bekliyoruz. Doga için oldukça zararli olan plastik atiklarin geri dönüstürülmesine ve can dostlarimizin beslenmesine katki saglayan bu kampanyadan dolayi Hayat Hastanesi’ne tesekkür ediyoruz.”
Kaynak: İHA