Karaman'da Ögretmenin Hiz Motoruyla Feci Ölümü

Karaman’da kullandigi hiz motoru ile otomobile arkadan çarptiktan sonra kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpan ögretmen hayatini kaybetti.

Karaman'da Ögretmenin Hiz Motoruyla Feci Ölümü
Kaza, saat 17.00 siralarinda Karaman-Konya Karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Karaman istikametine gelmekte olan Ahmet Rasit Duman (36) yönetimindeki 70 AAT 473 plakali hiz motosikleti, önünde ayni istikamette seyretmekte olan M.D. idaresinde 70 ABC 572 plakali Volkswagen marka otomobile arkadan çarptiktan sonra kontrolden çikarak yolun ortasindaki demir bariyerlere çarpti. Kaza sonrasi hiz motoru 200 metre ileriye firlarken, sürücüsü Ahmet Rasit Duman olay yerinde feci sekilde can verdi. Cumhuriyet Savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan Duman’in cansiz bedeni cenaze araci ile Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Otomobil sürücüsü M.D. ise jandarma tarafindan ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.

Evli ve 1 çocuk babasi olan Ahmet Rasit Duman’in hiz motoru tutkunu oldugu ve Karaman’da Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Bilisim Teknolojileri ögretmeni oldugu ögrenildi.

Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA