Husumetli Oldugu Genci Ayagindan Vurdu

Bolu’da, husumetlisi oldugu A.Y.’yi evinin önünde kursun yagmuruna tutan ve ayagindan yaralayan C.A., “Selam yollamislar. Ben de selamlarini aldim” dedi.

Husumetli Oldugu Genci Ayagindan Vurdu


Olay, saat 23.45 siralarinda Saglik mahallesi Okur sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan evine gelen A.Y., daha önceden husumetlisi oldugu C.A.’nin silahli saldirisina ugradi. C.A., defalarca ates ettigi A.Y.’yi ayagindan yaralayarak olay yerinden hizla kaçti. Kanlar içinde yerde kalan A.Y.’yi gören vatandaslar durumu 112 Saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan A.Y., tedavisi için Izzet Baysal Devlet Hastanesi Köroglu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro ekipleri C.A.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Ekipler, C.A.’nin kaçtigi güzergahta yaptiklari aramada sahsi Saglik mahallesi Dodurga caddesi üzerinde yakaladi. Gözaltina alinan C.A., ifadesi alinmak üzere emniyet müdürlügüne götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardindan saglik raporu için hastaneye götürülen C.A., gazetecilerin “daha önceden husumetin var miydi?” sorusuna, ““Selam yollamislar. Ben de selamlarini aldim” diyerek cevap verdi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA