Gaz Pedali Takili Kalan Otomobil 2 Kisiye Böyle Çarpti

Taksim’de valenin kullandigi sirada gaz pedali takili kalan otomobilin biri turist 2 kisiye çarptigi kazanin görüntüleri ortaya çikti.

Feci kaza dün aksam saat 19.00 siralarinda Beyoglu Taksim Kazanci Yokusu’nda yasandi. Edinilen bilgiye göre, 34 DG 3663 plakali araç sürücüsü sokak içerisinde bulunan otelin önüne gelerek aracini park etmesi için otelin valesine teslim etti. Iddiaya göre otel çalisaninin kullandigi aracin gaz pedali takili kalinca kontrolden çikan otomobil, sokak içerisinde bulunan biri turist 2 kadina çarpti. Kaza sonrasi kaldirima çikarak savrulan otomobil, bir binanin duvarina çarparak durabildi. Kaza sonrasi ambulansla hastaneye kaldirilan Ayten Çiçek’in durumunun agir oldugu, Rus Novikova Alena Yuryevna’nin ise vücudunda kiriklar oldugu ögrenildi. Türk vatandasi kadin 2 turistten birinin durumunun agir oldugu kaydedildi.

Öte yandan yasanan feci kaza kameralara yansidi. Kameralara yansiyan görüntülerde otel önünde duran araçtan inen müsterinin aracini valeye teslim ettigi görülüyor. Görüntülerde direksiyona geçen valenin araci çalistirdigi anda otomobilin aniden hizlandigi görülüyor. Görüntülerde otomobilin sokak içerisinde yürüyen bir turiste çarptigi ve sonra üzerinden geçtigi görülüyor. Duramayan aracin bu sirada baska bir turiste de çarptigi, ardindan yolun öbür tarafinda önce kaldirima çiktigi, ardindan duvara çarparak durdugu görülüyor.
Kaynak: İHA