Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar Kizilcahamam'da Kampüs Alani Için Inceleme Yapti

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar Kizilcahamam'a kampüs alani olusturulmasi için incelemelerde bulundu.

Rektör Ünüvar, beraberindekilerle, Ayse Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bulundugu alanda inceleme yaparak bilgi aldi.

Incelemelerinin ardindan Ünüvar, Kizilcahamam Belediye Baskani Süleyman Acar ve Kaymakam Can Aksoy'u makaminda ziyaret etti.

Kaymakam Aksoy, gazetecilere, "Ilçemiz termal saglik turizmini hem düzenleyecek hem de egitim altyapisini bir basamak üste tasiyacak bir degisime geçiyoruz. Yasadigi mekan problemi sebebiyle egitimde istedigi sartlari yakalayamayan fizyoterapi bölümünü daha da güçlendirmek isteyen Kizilcahamam Meslek Yüksekokulu, yeni bir kampüse geçiyor." dedi.

Bu sayede açilacak farkli bölümlerle yüksekokulun ögrenci sayisini artiracagini belirten Aksoy, "Uygulama, derslik ve laboratuvarlari ile ilçemizdeki fizik tedavi tesislerine akademik destek ve yetismis eleman saglanmis olacak." dedi.

Rektör Ünüvar ise Kaymakam Aksoy ve Belediye Baskani Acar ile birlikte is birlikleri üzerine degerlendirmelerde bulunduklarini söyledi.

Kaynak: AA