Malatya'da AK Parti'nin 'Teskilat Akademisi' Egitimleri Basladi

AK Parti Genel Merkez ArGe ve Egitim Baskan Yardimcisi Ali Ercoskun: 'Bize düsen Recep Tayyip Erdogan'dan, yani bizim alnimizi açik, basimizi dik tutan liderin arkasindan daha fazla çalismak'.

Malatya'da, AK Parti'nin "Bu hikayenin kahramani sensin" temasi ile düzenledigi "Teskilat Akademisi" egitimleri basladi.

Malatya Büyüksehir Belediyesinin Yeni Nikah Sarayi'nda gerçeklestirilen ve iki gün sürecek olan egitim programina parti teskilatinin çesitli kademelerinde yer alan üyeler katildi.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskan Yardimcisi Ali Ercoskun, buradaki konusmasinda, AK Parti teskilatinin dünyanin en basarili liderinin arkasinda duran bir teskilat oldugunu belirterek en basarili teskilatlarindan birine sahip olan Malatya'da bulunmaktan mutlulugu oldugunu söyledi. AK Parti üyelerine düzenledikleri anket sonrasi Teskilat Akademisi'nde verilecek dersleri belirlediklerini aktaran Ercoskun, egitimlerin teskilat üyelerine büyük fayda saglayacagina inandiklarini ifade etti.

Ercoskun, konusmasinda muhalefetin tutumundan bahsederek "Baktiginiz zaman muhalefetin argümanlarina ne siyasetten ne hukuktan ne vicdandan bahsetmek mümkün degil. Aslinda bunlarin yaptiklari gayrinizami bir harp politikasi. Yalanla, iftirayla, dünyanin en basarili liderinin bu ülkeye kattiklari, sadece bu ülkeye de degil, gönül cografyamiza kattiklari hakkinda paylastiklari, ortaya attiklari argümanlara karsi çok ciddi bir mücadele söz konusu. Bu mücadeleye karsi hep beraber bir durus sergilememiz lazim." dedi.

AK Parti'nin kurulusundan bu yana hizmet etmeyi sürdürdügünü vurgulayan Ercoskun, bundan sonrada gönüllere dokunmaya devam edeceklerini belirtti. Ercoskun, teskilat üyelerinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'dan daha fazla çalismasi gerektigini aktararak sunlari kaydetti:

"Bize düsen Recep Tayyip Erdogan'dan, yani bizim alnimizi açik, basimizi dik tutan liderin arkasindan daha fazla çalismak. Bunun için gurur duyacagimiz yüzlerce örnek var. Mavi vatandan iste su Suriye'de kurulacak terör devletinin engellenmesine kadar, Azerbaycanli kardeslerimizin Karabag zaferine kadar, Libya'dan Balkanlara, dünyada kan ve gözyasinin bulundugu her noktaya kadar imzasini atan ve 'Dünya besten büyüktür' diyen bir liderimiz var. O zaman hepimiz yeni bir sevkle, heyecanla, inançla, azimle önümüzdeki süreci birlik beraberlik içerisinde gerçeklestirecegiz. Ve bunun için 'Olur mu, olacak mi, söyle mi olacak, böyle mi olacak?' demeyecegiz. Olur mu? Olur. Nasil olur? Recep Tayyip Erdogan'dan fazla çalisirsak olur. O zaman hedefimiz nedir, 2023. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz var çünkü hepiniz bu hikayenin kahramanisiniz. Bu hikaye sizin hikayeniz."

AK Parti Malatya Il Baskani Ihsan Koca da egitim programinin önemine deginerek "Çünkü bizim ülkemizin ve Sayin Cumhurbaskanimiza umut baglayan mazlum milletlerin buna ihtiyaci var." dedi.

Konusmalarin ardindan Teskilat Akademisi'nin ilk derslerini sair ve yazar Serdar Tuncer ile gazeteci Selim Cerrah verdi.

Serdar Tuncer, programda siir okudu, deneyimlerini paylasti.
Kaynak: AA