Polisi Sürükleyerek Yaralayan CHP'li Partiden Ihraç Ediliyor

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde kontrol noktasinda durdurulunca kaçmaya çalisirken polisi sürükleyerek yaralayan otomobilin sahibi olan ve firari olarak aranan CHP’de eski ilçe gençlik kollari baskan yardimcisi Bülent Sadikoglu’nun partiden ihraç edilmesi için çalisma baslatildi.

Polisi Sürükleyerek Yaralayan CHP'li Partiden Ihraç Ediliyor
Edinilen bilgiye göre, Ömer Türkçakal Bulvari’nda rutin trafik uygulamasi yapan trafik polisleri, 06 CHP 50 plakali otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak isteyen trafik polislerinin belgelerini istedigi sürücü ise aniden gaza basarak kontrol noktasindan kaçmaya basladi.

Otomobili durdurmak için aracin kapisina tutunan trafik polisi ise yaklasik 30 metre araçla birlikte sürüklendikten sonra yere düserek yaralandi. Vücudunda kiriklar olusarak yaralanan polis, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldirilirken kaçan aracin sahibinin ise CHP’de bir dönem ilçe gençlik kollari baskan yardimciligi ve il gençlik kollari baskan vekilligi yapan Bülent Sadikoglu belirlendi.

Polis memurunu yaralama suçundan firari olarak aranan ve halen partisinin üyesi olan Sadikoglu’nun partisinden ihraç edilmesi için sürecin basladigi açiklandi. Ihraç sürecinin baslatildigini sosyal medya hesabindan duyuran CHP Kocaeli Il Baskani Harun Yildizli, Sadikoglu’nun partide su an aktif görevi bulunmadigini belirttigi açiklamasinda, "Polis memurumuzun ve tüm vatandaslarimizin can güvenligini tehlikeye atan sahsin, partimizden en kisa sürede ihraç edilmesi için gerekli süreç baslatilmistir" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA