Enerya Enerji, Denizli'de 300 Bininci Abonesine Elektrikli Bisiklet Hediye Etti

Enerya Enerji, Denizli’deki 300 bininci abonesine elektrikli bisiklet hediye etti.

Denizli Büyüksehir Belediyesi Encümen Toplanti Salonu’nda düzenlenen hediye töreninde basina konusan Ahlatci Holding Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Ahlatci, kentte yasayanlarin dogal gaz konforunu sevdigini söyledi.

Enerya'nin Denizli'de 300 bininci aboneye ulastigini aktaran Ahlatci, "2003 yilindan bugüne dogal gaz dagitiminda kesintisiz hizmet saglamaya devam ediyoruz. Denizli'de, 2 bin 549 kilometreye ulasan dogal gaz hatti ile bugün itibariyla toplam 118 mahallede 300 bininci aboneye ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz." dedi.

Enerji kaynaklari ve üretim kabiliyetiyle kendine yeten bir ülke olmanin oldukça önemli oldugunun altini çizen Ahlatci, sunlari kaydetti:

"Dogal gaz kullaniminin yayginlastirilmasini milli bir görev olarak görüyoruz. Yatirimlara da bu paralelde devam edecegiz. Enerya olarak yillik 4 milyar metreküp gaz hacmimiz ve 15 bin kilometreye varan sebekemizle Türkiye'de dogal gazi yayginlastirma çalismalarinin en önemli aktörlerinden biriyiz. Son üç yilda sebekemizi yüzde 36 büyüttük. 2020 yilinda salgina ragmen çalismalarimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ettik. Pamukkale, Merkezefendi, Acipayam, Honaz, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ve son olarak Çivril ilçelerinde yeni yatirimlarimizla Denizli halkini dogal gaz konforuyla bulusturmaya devam ettik."

Konusmalarin ardindan 300 bininci aboneligi alan Samet Yasar Özsari'ya, elektrikli bisikleti hediye edildi.

Toplantiya, Denizli Büyüksehir Belediyesi Baskani Osman Zolan, Ahlatci Holding Genel Müdürü Kasim Kahraman, Enerya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu ve Enerya Denizli Il Müdürü Zekeriya Kursunluoglu da katildi.

Kaynak: AA