Ankara'da Benzinlik Istasyonunda Biçakli Saldiri Açiklamasi 1'I Polis 2 Yarali

Ankara’da bir kisi benzinlik istasyonunda alisveris yaptigi esnada, baska bir kisi tarafindan biçakli saldiriya ugradi. Görüntüler güvenlik kameralarina yansirken polis, saldirgani etkisiz hale getirmek istedigi sirada biçakla yaralandi.

Ankara'da Benzinlik Istasyonunda Biçakli Saldiri Açiklamasi 1'I Polis 2 Yarali


Olay; aksam saatlerinde Sincan-Ayas istikametinde bulunan bir benzinlik istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre V.B, benzinlik istasyonundaki markette alisveris yaptigi esnada arkasindan gelen S.H.B.’nin biçakli saldirisina ugradi. Saldiri sonrasi markette bulunan kasiyer ve V.B. marketten hizla uzaklasirken saldirgan yere düsürdügü biçagi alarak peslerinden kostu. O anlar ise güvenlik kameralarina anbean yansidi. Olayi gören çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Saldirgan sahis bir polisi elinden yaraladi

Biçagi yerden alip hizla bulundugu yerden uzaklasan saldirgan, pompacilara da saldirdi. O esnada saldirgan S.H.B. kendisini etkisiz hale getirmek isteyen polisi de elinden yaraladi. Polis ekipleri saldirgani etkisiz hale getirirken sahsi gözaltina aldi. Biçakli saldiriya ugrayan V.B. ile elinden yaralanan polis, 112 saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Polis olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA