Yapilan Köprü Kirsal Mahallelerin Ilçe Merkezine Ulasimini Kisaltti

MASKI Genel Müdürlügü, Demirci ilçesine bagli Bozçatli Mahallesi Göldere mevkiindeki dere yatagi üzerinde köprü yapimi gerçeklestirdi. Yapilan köprü sayesinde birçok mahallenin ilçe merkezine ulasiminin kisalacagi bildirildi.

Yapilan Köprü Kirsal Mahallelerin Ilçe Merkezine Ulasimini Kisaltti
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslarin hayatini kolaylastiracak çalismalari gerçeklestirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi tarafindan Demirci ilçesine bagli Bozçatli Mahallesi Göldere mevkiinde dere yatagi üzerinde köprü yapim çalismasi gerçeklestirildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskani Cem Çöllü, Manisa Büyüksehir Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hayati Imrenlerli, Büyüksehir Belediyesi Demirci Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Gökhan Demir, Durhasan Mahalle Muhtari Serif Akin ve yetkili personel ile birlikte çalismalari yerinde inceledi.

Birçok mahallenin ilçe merkezine ulasimi kisaldi

Çalisma kapsaminda, Göldere mevkiindeki dere yatagi üzerinde 7 metre uzunlugunda, 2 metre yüksekliginde ve 6 metre genisliginde köprü yapimi gerçeklestirildi.

Durhasan mahallesi ve Bozçatli mahallelerini birbirine baglayacak olan köprü, Kizilca, Hüdük ve diger kirsal mahallelerin Demirci ilçe merkezine ulasimini büyük ölçüde kisaltacak.

“Böyle bir hizmeti görmek muhtesem bir duygu”

Bozçatli Mahalle Muhtari Kamil Yavuz, “Demirci ilçe merkezine ulasimimiz bu yoldan çok daha kisaldi. Böyle bir hizmeti görmek muhtesem bir duygu. MASKI Genel Müdürlügüne tesekkür ediyorum” derken, Durhasan Mahalle Muhtari Serif Akin ise sunlari söyledi: “Ilçe merkezine ulasim normalde 60 kilometre, ancak bu çalisma ile yaklasik olarak 20 kilometre yol kisaldi. Vatandaslarimizin memnuniyeti çok yüksek. On numara bir hizmet gördük. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e tesekkür ediyor, selamlarimizi gönderiyoruz.”
Kaynak: İHA