Tuzla Belediyesi'nin Düzenledigi Meme Kanseri Farkindalik Seminerleri Basliyor

Tuzla Belediyesi, meme kanserinde farkindaligi artirmak için 15 Ekim Dünya Meme Sagligi Günü nedeniyle seminerler düzenliyor.

Tuzla Belediyesi'nin Düzenledigi Meme Kanseri Farkindalik Seminerleri Basliyor
Tüm dünyada meme kanserine karsi erken taninin önemine dikkat çekmek için 15 Ekim’de kutlanan Dünya Meme Sagligi Günü kapsaminda Tuzla Belediyesi farkindalik seminerleri düzenliyor. Saglik Bakanligi koordinasyonunda Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Egitim Merkezi ve Tuzla Belediyesi Kadin Koordinasyon Merkezi isbirligi ile düzenlenen seminerler ile meme kanserinde erken taninin önemi vurgulanacak. 15 Ekim Cuma günü saat 10.00’da baslayacak seminerler, Tuzla Belediyesi Kadin Koordinasyon Merkezi, Emlak Konut AÇEM, Mimar Sinan AÇEM, Orhanli AÇEM, Yayla AÇEM’de gerçeklestirilecek. Seminerlere tüm Tuzlali vatandaslar ücretsiz olarak katilabilecekler.

“Meme kanserinde erken tani büyük önem arz ediyor”

Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, ”Tuzlali kadinlarimizi sagliktan sosyal hayata, egitimden spora birçok alanda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Yaptigimiz çalismalara bir yenisini daha ekleyerek meme kanserinde erken taninin önemini anlatacagiz. Hem bir hekim hem de bir belediye baskani olarak vatandaslarimizdan düzenleyecegimiz seminerlere katilmalarini, sinsice ilerleyen bu kanser hakkinda bilgilenmelerini ve erken tani yöntemleri ile kanseri daha erken safhada kontrol altina alabileceklerini hatirlatmak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA