Sheraton Istanbul City Center'a Dünya Lüks Ödülleri'nden 2 Ödül Birden

Istanbul Beyoglu'nda konumlanan Sheraton Istanbul City Center, dünya çapinda lüks sektörünün en prestijli ödülleri arasinda kabul edilen Dünya Lüks Otel Ödülleri’nde “Lüks Konferans & Etkinlik Oteli” kategorisinde ödüle layik görüldü.

Sheraton Istanbul City Center’dan yapilan açiklamaya göre, Sheraton Istanbul City Center’da bulunan, misafirlerine sundugu izgarada ve tugla firinda yapilan geleneksel Türk yemekleriyle ve oryantal dokunuslarin hakim oldugu atmosferiyle The Souq Istanbul, Dünya Lüks Otel Ödülleri’nde "Türk Mutfagi" kategorisinde ödülün sahibi oldu.

4 haftalik bir süre boyunca 300 binden fazla uluslararasi gezginin oylariyla kazananlarin belirlendigi Dünya Lüks Otelleri Ödülleri'nde "Lüks Konferans & Etkinlik Oteli" ve "Türk Mutfagi" kategorisi ödüllerinin kazanani Sheraton Istanbul City Center ve The Souq Istanbul oldu.

800 kisi kapasiteli 7 adet toplanti ve etkinlik alani, gün isigi alan ve bahçeye açilan toplanti odalari ile Sheraton Istanbul City Center, birbirinden prestijli markalarin dünya çapinda ses getiren etkinliklerine ve is toplantilarina ev sahipligi yapiyor. The Souq Istanbul ise Türk mutfaginin essiz lezzetlerini konuklarina sunuyor.

Kaynak: AA