Sandikli'da Okul Servislerine Yönelik Jandarma Denetimi

Afyonkarahisar’in Sandikli ilçesinde jandarma ekipleri tarafindan yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçmek amaci ile okul servislerine yönelik denetim yapildi.

Sandikli'da Okul Servislerine Yönelik Jandarma Denetimi
Sandikli Jandarma trafik timleri tarafindan denetimler Sandikli Eski Afyon yolu, Organize Sanayi Bölgesi kavsaginda yapildi. Denetimler kapsaminda yeni egitim ve ögretim yilinda alinacak trafik tedbirleri kapsaminda okul servis soförleri, rehber personel, ögrenciler ve servisle ulasim saglayan ögretmen ve çalisanlara yönelik denetim yapildi.

Sandikli Eski Afyon yolu, Organize Sanayi Bölgesi kavsaginda gerçeklestirilen uygulama noktasinda servis araçlarini durduran ekipler sürücülere, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri ve kazalarin önüne geçmek için trafik kurallarina uymalari hususunda uyarilarda bulundu.

Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Alptug Ayhan’nin da katildigi denetimlerde jandarma ekipleri 2021-2022 egitim ve ögretim yili süresince çocuklarin saglikli ve kazasiz bir sekilde okullarina ve evlerine gidebilmeleri amaciyla trafik denetimlerinin devam edecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA