Polanya Yapimi Triple Trouble Filminin Türkiye Prömiyeri Altinova'da Yapilacak

Yalova’nin Altinova Belediyesi, Evrensel Çocuk Filmi Festivali düzenliyor.

Polanya Yapimi Triple Trouble Filminin Türkiye Prömiyeri Altinova'da Yapilacak
Festival çerçevesinde 15 Ekim 2021 Cuma günü ve 20 Ekim 2021 Çarsamba günü Altinova Belediyesi önündeki açik alanda çesitli faaliyetlerin yani sira film gösterimleri olacak. 15 Ekim 2021 Cuma günü saat 14.00’te gençlik faaliyetleri ile baslayacak film festivali 16.00’da resepsiyon ile devam edecek. Saat 18.00’de ise Marta Karwowska’nin Polonyali çocuklar için ödüllü filmi Triple Trouble’in (Üçlü Bela) prömiyeri yapilacak.

Universal Kids Film Festival’in (UKFF)n organizasyonu ve Sefine Tersanesi’nin sponsorlugunda gerçeklesecek olan Altinova Belediyesi Evrensel Çocuk Film Festivali’nde filmin yönetmeni Marta Karwowska’yi ilçede agirlanacak. Ayrica festival kapsaminda Türkiye’de üniversite okuyan çesitli ülkelerden gençler Altinova’da bulusacak.

UKFF Baskani Rowena Ulayan Tuzcuoglu, Polonya yapimi önemli bir filmin Türkiye prömiyerini Altinova’da yapmaktan, yönetmen ve yapimciyi ilçede agirlamaktan mutluluk duyacaklarini söyledi.



Tarihî bir sehir olan Poznan’da geçen hikâye, sehrin müzesinin bas taci olan Monet tablosunun çalinmasindan sorumlu kisiyi bulmak için üç çocugun mücadelesini konu aliyor. Mücadelelerinde dostluk, güven, özgüven ve sadakat degerleri sinaniyor.

Avrupa’daki çesitli prestijli film festivallerinde resmi bir seçki olan ve Avrupa Çocuk Filmleri Ödülü’nü kazanan Üçlü Bela, sadece gençlere ve yetiskinlere keyif vermekle kalmiyor, daha da önemlisi iyinin kötülüge karsi her zaman galip gelecegi bir ders veriyor.
Kaynak: İHA