Ögrencilerin Gelisimine Katki Sunuyor

DÜZCE – Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi tarafindan düzenlenen “Kariyer Merkezine Neden Gelmelisin?” baslikli söyleside Merkez Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Senem Çolak Yazici ögrencilerle bir araya geldi.

Merkezin sosyal medya hesabindan canli olarak yayinlanan ve Ögretim Görevlisi Zeynep Kömür’ün yönettigi programda, Dr. Senem Çolak Yazici, Kariyer Merkezi’nin ögrencilere ve Düzce Üniversitesi mezunlarina yönelik sundugu egitim, etkinlik ve danismanlik hizmetleri hakkinda önemli bilgiler paylasti.

Ögrencilerin Düzce Üniversitesi’nde egitimlerine baslamasindan mezun olmalarina kadar, kariyer basamaklariyla ilgili kendilerine etkinlikler, organizasyonlar ve egitimlerle destek olduklarini vurgulayan Yazici, mezunlara yönelikse is arama süreçlerinde, özgeçmis hazirlamada, is yerinde nasil basarili olabilecekleri noktasinda kariyerlerine katki sunduklarini belirterek, Merkez olarak hem akademik hem de mesleki danismalik faaliyetleri yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Düzce Üniversitesi’nin Mezun Bilgi Sistemiyle ilgili de bilgiler aktaran Senem Çolak Yazici, ögrencilerin gelisimlerine katki saglayabilecek birçok etkinlik düzenlediklerini söyleyerek etkinlikleri hem tüm ögrencileri kapsayabilecek sekilde, hem de bölüm bazli gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi tarafindan yürütülen Staj Seferberligi ve Kariyer Kapisi platformlari hakkinda da faydali bilgiler paylasan Dr. Yazici, ögrencilerin Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi’nden nasil faydalanabilecekleri hususunda yol gösterici açiklamalarda bulundu.
Kaynak: İHA