Ögrenciler Engelsiz Festivali'nde

Yalova Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencileri, bu yil 6’incisi düzenlenen Engelsiz Festivali’ne (ENFEST) katildi.

Ögrenciler Engelsiz Festivali'nde
Bu yil 6’incisi düzenlenen Engelsiz Festivali (ENFEST) kapsaminda Çiftlikköy’de bir araya gelen yüzlerce engelli ve aileleri, farkli bir gün geçirdi. Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ögretmenleri Erman Öner ve Günseli Kaya öncülügünde Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Kulübü ögrencileri festivale katildi.

Festival, palyaço gösterileri, satranç ve boyama etkinlikleri, çesitli yarismalar, pinyata, halk oyunlari ve canli müzik gibi birçok etkinlige sahne oldu. Hem etkinligin organizasyonunda görev alan, hem de özel kisilerle doyasiya vakit geçiren ögrenciler, farkindaliklarinin ve empati duygularinin gelistigi bir gün yasadilar.

Anadolu Lisesi Okul Müdürü Aziz Bozok, “Gerek okulumuzda düzenledigimiz gerekse katilimcisi oldugumuz bu tür etkinliklerle okulumuzdaki her bir ögrencinin düsünceli, farkliliklara saygili, yasama ve insanlara deger katan bireyler olmasinda rol üstlenmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA