Mimeda, Markalari Dogru Alanda Ve Dogru Hedef Kitle Ile Bulusturmaya Hazir

Mimeda Yönetici Direktörü Kina Demirel: 'Mimeda olarak, müsterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adina tüm teknolojik yatirimlari kesintisiz sekilde gerçeklestiriyoruz. Bu kapsamda, güçlü bir altyapi sistemi için önemli bir is birligi gerçeklestirdik ve alaninda lider Adform ile ortaklik kurduk'

Migros çatisi altinda kurulan perakende medya sirketi Mimeda, müsterilerinin dogru reklami dogru mecrada yayinlayabilmeleri için iletisim kanallarinda çesitliligi artirmak üzere ilk adimlarini atmaya basladi.

Migros açiklamasina göre, data entegreli iletisim kanallarina sahip tek pazarlama platformu Mimeda is birligine imza atarak Avrupa'nin en büyük Adtech sirketlerinden Adform ile altyapi ortakligi kurdu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Mimeda Yönetici Direktörü Kina Demirel, Mimeda olarak, Türkiye'de medya sektöründe katma degerli bir hizmet sunmak için hazirliklarini tamamlamanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Dijital dünyada yayincilarla akici ve kusursuz bir iletisim kurabilmenin büyük önem arz ettigini vurgulayan Demirel, "Mimeda olarak, müsterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adina tüm teknolojik yatirimlari kesintisiz sekilde gerçeklestiriyoruz. Bu kapsamda, güçlü bir altyapi sistemi için önemli bir is birligi gerçeklestirdik ve alaninda lider Adform ile ortaklik kurduk. Bu is birligi ile medya platformlari, Mimeda SSP'si üzerinden, 67 yildir sektöre liderlik eden Türkiye'nin offline ve online entegrasyonu en güçlü markasi Migros'un tüketici öngörüleriyle entegre hale gelecek. Ayrica, müsterilerimiz hedefleri dogrultusunda Adform DSP üzerinden dogru hedef kitleleri kolaylikla belirleyebilme imkanina sahip olacak. Ülkemizin birbirinden basarili yerel içerik üreticileri ile bir araya gelmek için sabirsizlaniyoruz." ifadelerini kullandi.

Adform Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Cem Eroglu da Türkiye pazarina girdikleri günden beri hedeflerinin teknoloji yönetiminde liderlige oynayan reklam verenleri ve ajanslari, gelismis teknolojilere yatirim yapan mecralarla bulusturmak oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Bu kapsamda, kendine özgü bir mimari projesi hazirlanan Mimeda altyapi projesi bu hedefimizle tam anlamiyla örtüsüyor. Migros'un tüketicinin yol haritasi raporlari sayesinde özenle seçilmis mecralarla anlasip sahip oldugu veri ve analizleri bir envanterde bulusturmasi pazarimiz adina paha biçilemez bir yatirim oldu. Hem reklam veren hem de medya sirketinin ayni deneyimi tek bir platform üzerinden tercih ediyor olmasi, FLOW'un çikis noktasinin ve sagladigi faydalarin ispati niteliginde. Bu mimari tasarimi, küresel nitelikte bir basari örnegi haline getirmeyi planliyoruz."

Kaynak: AA