Kirgiz Gencin 7'Nci Kattan Düsüsü Güvenlik Kamerasinda

Antalya’da tatil için arkadaslarinin yanina gelen 20 yasindaki Kirgiz genç, kaldiklari 7’inci kattaki dairenin penceresinden beton zemine düserek agir yaralandi. Hastanede tedavi altina alinan genç adamin düsüs aniysa güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Kirgiz Gencin 7'Nci Kattan Düsüsü Güvenlik Kamerasinda
Olay, Muratpasa ilçesine bagli Kisla Mahallesi Yenerulusoy Bulvari üzerindeki 7 katli apartmanin en üst katinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce tatil için ülkesinden Antalya’ya gelen ve 2 arkadasinin yaninda kalan Kirgizistan vatandasi Aman T.’nin, 7’nci kattan düstügünü görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Alana gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalede bulunulan Aman T. Antalya Egitim Arastirma Hastanesine sevk edildi.

Ilk belirlemelere göre agir yaralanan gencin intihara tesebbüs ettigi ihtimali üzerinde durulurken, polis ekipleri olaya iliskin inceleme baslatti.

Düsme ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan Aman T.’nin düsüs ani bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Beton zemine sert bir düsüs yapan gencin, önce yere ardindan apartmanin duvarina kafasi çarptigi görüntülere yansidi. Olay sonrasi çevredekilerin telefonla 112 Acil Çagri Merkezini aramasi ve müdahalede bulunmamasi da kamera kayitlarina yansidi.
Kaynak: İHA