Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan Saglik Çalisanlariyla Bulustu

Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, saglik çalisanlariyla yemekte bir araya geldi.

Belediyenin Sögütlü Dere Tesisinde düzenlenen programda konusan Belediye Baskani Ramazan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayisiyla ülke genelinde birçok insanin hayatini kaybettigini belirtti.

En kiymetli hazinenin saglik oldugunu aktaran Ramazan, "Asinin bulunmasiyla vefat oranlarinin azalmasi bir nebze de olsa bizleri rahatlatti. Bu zaman zarfinda yasamis oldugumuz badireler ve edindigimiz tecrübeler, en kiymetli hazinemizin saglimiz oldugunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu sebepledir ki asilanma oranlarinin artmasi ve maske mesafe temizlik kurallarina uyulmasi bu gün hayati bir önem arz ediyor." dedi.

Bütün saglik çalisanlarina tesekkür eden Ramazan, sunlari kaydetti:

"Sagligimizi emanet ettigimiz sizler de bizler için çok kiymetlisiniz. Bu süreçte çok çalistiniz, çok yoruldunuz ve çok büyük bir mücadele örnegi sergilediniz. Yeri geldi evinizden, çocuklarinizdan, eslerinizden ayri kaldiniz. Yeri geldi caniniz pahasina insanlarin yardimina kostunuz. 7 gün 24 saat izin kullanmadan her çagirildiginda hastanelere kostunuz. Cansiperane bizler için bu hastalikla savastiniz. Emekleriniz ve yapmis oldugunuz fedakarliklar için her birinize yürekten tesekkürlerimi sunuyorum. Salgin ile mücadele esnasinda hayatlarini kaybeden bütün saglik çalisanlarina Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi diliyorum. Bütün saglik çalisanlarimizin saglikli, huzurlu ve mutlu bir ortamda çalismalarini temenni ediyorum."

Kaynak: AA