Kestel'de Asfalt Çalismalari Hiz Kesmiyor

Kestel Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, eskiyen veya yipranan asfaltin yerine yeni asfalt uygulamasi gerçeklestirerek sokaklarda, caddelerde ve kaldirimlarda kalite standartlarini yükseltiyor.

Kestel'de Asfalt Çalismalari Hiz Kesmiyor
Kestel Belediyesi, ilçe merkezinin farkli noktalarinda asfalt ve kaldirim çalismalarini hizla sürdürüyor. Asfaltin yani sira parke ve bordür uygulamalari ile kaldirim çalismalari da gerçeklestiren Kestel Belediyesi, yaya ulasiminda da güvenligini sagliyor. Bu kapsamda Belediye ekipleri tarafindan 2021 yilinin ilk 10 ayi içerisinde 6 bin 942 ton asfalt kaplama çalismasi gerçeklesti. Asfaltin yani sira 51 bin 467 metrekare parke, 9 bin 100 metre bordür çalismasiyla, yaya ulasiminin da güvenligi saglandi. Ayrica 75 kilometre arazi yolunda da revizyona gidildi.

Kestel Belediyesi olarak ulasima büyük önem verdiklerini ve ilçe içerisindeki ulasimin daha kaliteli olabilmesi için de cadde ve sokaklarin eskiyen ve bozulan asfaltlarini yenilediklerini belirten Kestel Belediye Baskan Önder Tanir, “Kestel Belediyesi olarak ilçe genelinde eskimis ve bozuk yol birakmamak için hem yeni asfalt döküyoruz, hem de yama çalismalari yürütüyoruz. Ayrica imar planlari neticesinde açilan yollarin asfaltlanmasini gerçeklestirip, arazi yollarimizda revizyona gidiyoruz. Hemsehrilerimizin daha güzel sartlarda yasamlarini sürdürmelerini saglamak adina çalismalarimizi yogun bir sekilde sürdürecegiz. Ilçemizdeki mevcut ve yeni yapilan yollarin asfaltlanmasini gerçeklestirerek ulasimi rahatlatacagiz. Kaldirimlarimizi da yenileyerek hemsehrilerimizin yaya ulasiminda da konfora önem veriyoruz. Yilin ilk 10 ayi içerisinde, ekibimizle birlikte yogun mesai harcayarak 6 bin 942 ton asfalt kaplama çalismasi, 51 bin 467 metrekare parke, 9 bin 100 metre bordür çalismasi gerçeklestirdik. Yaptigimiz ve yapacagimiz bu çalismalarla sokaklarimizi, caddelerimizi Kestel’e daha yakisir ve daha konforlu bir hale getiriyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA