Keçiören'de Ögrenciler Deniz Dünyasina Akin Ediyor

Ankara Keçiören Belediyesi tarafindan bastan sona yenilenen ve yeni yüzüyle hizmet vermeye devam eden Deniz Dünyasi ilçedeki okullarin gezi düzenledigi önemli bir merkez olmaya devam ediyor.

Keçiören'de Ögrenciler Deniz Dünyasina Akin Ediyor
Keçiören Belediyesi tarafindan bastan sona yenilenen ve yeni yüzüyle hizmet vermeye devam eden Deniz Dünyasi ilçedeki okullarin gezi düzenledigi önemli bir merkez olmaya devam ediyor. Haftanin 7 günü açik olan devasa akvaryumda ziyaretçilere deniz ve okyanus canlilari hakkinda egitici bilgiler de veriliyor. Deniz Dünyasi bu özelligiyle Türkiye’de egitim veren ilk ve tek akvaryum olarak biliniyor. Konuyla ilgili konusan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altiok, “Deniz dünyamiz akin akin ziyarete gelen ögrencilerimizi misafir ediyor. Burasi ilçemizdeki ilkokul, ortaokul ve liseler için düzenledigimiz gezilerle ögrencilerimizin deniz ve okyanus canlilarini tanimalarina firsat sunuyor. Her gün onlarca çocugumuzun ziyaret ettigi tesisimizde bulunan görevlilerimiz su alti canlilari hakkinda ögrencilerimizi bilgilendiriyor” dedi.

“Yeni yüzüyle hizmet veriyor”

Deniz Dünyasi’ni yenileme çalismalari ile burada bulunan canlilarinin dogal yasam alanlarini genislettikleri ve tesise çesitli türde yeni canlilar getirdiklerini söyleyen Baskan Altinok, ‘’Su ve deniz canlilarimiza yeni yasam alanlari kazandirdik. Ziyaretçilerimiz koi baliklarini elleriyle besleyebilsin diye bir de dokunma havuzu yaptik. Deniz Dünyasi yeni canlilarimizla ve yeni dekoruyla çocuklarimiza ve ailelerimize ücretsiz hizmet veriyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA