Istanbul'da Isyerine Kursun Yagdiran 30 Suç Kayitli Saldirgan Serbest

Çaglayan’da aracini trafik ortasinda birakip güpegündüz bir isyerine tabancayla kursun yagdiran ve 30 adet suç kaydi oldugu ortaya çikan saldirgan, polis tarafindan yakalandiktan sonra savcilik talimatiyla serbest birakildi. Sahsin alkollü oldugu için çorbacidan çikartildigi bu sebeple sinirlenip ates açtigi söyledigi ögrenildi.

Istanbul'da Isyerine Kursun Yagdiran 30 Suç Kayitli Saldirgan Serbest
Kagithane Çaglayan’da önceki hafta Cuma günü saat 08.00 siralarinda yasanan olayda, insan ve araç yogunlugunun yasandigi caddede aracini durduran sahis, bir anda asagiya inip kimseye aldiris etmeden güpegündüz is yerine kursun yagdirmisti. Yasanan dehset anlari sonrasinda sahis hiçbir sey olmamis gibi aracina geri binip olay yerinden kaçmisti. Dehset anlari ise kameralara yansimisti.

Savcilik talimatiyla serbest birakildi

Olayin ardindan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, güvenlik önlemi alarak çevrede bulunan is yerlerinin güvenlik kamerasi görüntülerini incelmeye almisti. Görüntüler üzerinden çalisma yapan ekipler sahsin emniyette çesitli suçlardan 30 adet kaydi olan “Japon” lakapli Hakan T. oldugunu belirlemisti.

30 adet suç kaydi ortaya çikti

Hakan T. isimli sahis polis ekiplerinin yaptigi çalismalar neticesinde kisa sürede yakalanarak gözaltina alinmisti. Emniyette islemleri tamamlanan T. ifadesinde ise alkollü bir sekilde çorbaciya gittigini ancak isyeri sahibi tarafindan alkollü oldugu için disariya çikartildigini ve bu sebeple sinirlenip ates açtigini söyledigi ögrenildi. Sahis savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA