Inegin Tekmesiyle Çenesi Kirilan Veteriner Hekimle Ilgili Açiklama

Sanliurfa’nin Viransehir ilçesinde inegin tekmesiyle çenesi ve disleri kirilan veteriner hekim ile ilgili Sanliurfa Veteriner Hekimleri Odasi Baskani Abdullah Açikgöz, "Arkadasimiz ölümden döndü" dedi.

Inegin Tekmesiyle Çenesi Kirilan Veteriner Hekimle Ilgili Açiklama
Viransehir Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü’nde görevli veteriner hekim Nesip Çelik, sap hastaligina karsi asi uygulamasi sirasinda, inegin tekme atmasiyla yüzünden yaralandi. Çenesi ve disleri kirilan Çelik, saglik görevlilerince hemen tedaviye alindi. Sanliurfa Veteriner Hekimleri Odasi, olayi sosyal medya hesabindan duyurdu. Taburcu olan ve tedavisine evde devam edilen Çelik ile ilgili Sanliurfa Veteriner Hekimleri Odasi Baskani Abdullah Açikgöz, açiklamada bulundu.

“Arkadasimiz ölümden döndü”

Açikgöz açiklamasinda, “Sanliurfa ili Viransehir ilçesinde Viransehir Tarim Ilçe Müdürlügünde çalisan veteriner hekim arkadasimiz, hayvan sagligini ayni zamanda insan sagligini korumak amaciyla birine sap asisi yaptigi sirada bir hayvanin tekmesine maruz kalmistir. Özellikle alt ve üst disleri, çenede kiriklar olusmustur. Gerçekten çok büyük bir kaza, biz yine de ucuz attigimizi düsünüyoruz. Çünkü çok zor sartlarda, çalisan meslektaslarimiz gerçekten bu konuda muzdaripler, daha önce de bir arkadasim bir hayvanin tekmesinden dolayi boyundan asagisi felçli bir sekilde kaldi. Su anda bir veteriner hekim arkadasim da evde yataga bagli bir halde yasiyor. Gerçekten zor sartlar altinda çalisiyoruz. Ben buradan yaralanan arkadasimiza tekrar geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA