Husumet Silahli Kavgaya Dönüstü Açiklamasi 1 Ölü 1 Yarali

Edirne’nin Kesan aralarinda husumet bulunan iki kisi arasinda büyüyen kavgada silah konustu. Bir kisinin öldügü bir kisinin de yaralandigi silahli kavgada olayin faili kayiplara karisti.

Husumet Silahli Kavgaya Dönüstü Açiklamasi 1 Ölü 1 Yarali
Olay, 13 Ekim Çarsamba aksami Kesan’a bagli Sigilli köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 22.00 siralarinda arkadasi I.A.’yi da yanina alarak köye gelen G.T. daha önce aralarinda husumet bulunan H.K.’nin kiraathanesine gitti.

Ikili arasinda baslayan tartisma bir süre sonra büyüdü ve H.K. yaninda bulunan tüfek ile G.T.’nin üzerine ates açti. Silahtan çikan saçma parçalari G.T. ve arkadasi I.A.’ya isabet etti. Iki sahis da olay yerinde yaralandi.

Silahli kavganin haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilarin durumunu kontrol eden saglik acil servis görevlileri G.T.’nin olay yerinde hayatini kaybettigini tespit ederken, agir yarali I.A. ise ambulansla Kesan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Silahla bir kisiyi öldürüp bir kisiyi de yaralayan olayin faili H.K. köyden kaçarken, yakalanmasi için Enez ve Kesan çevresinde genis çapli arastirma baslatildi. Öte yandan, Sigilli köyüne giris ve çikislar da jandarma kontrolü altina alindi.
Kaynak: İHA