Cadde Ortasinda 2 Kisi Silahla Böyle Çatisti

Bolu’da vatandaslarin yogun olarak kullandigi Cumhuriyet Caddesinde, arkadaslariyla yürürken kursunlarin hedefi olan gencin agir yaralandigi silahli kavganin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Cadde Ortasinda 2 Kisi Silahla Böyle Çatisti
Olay, geçtigimiz Cuma günü saat 18.00 siralarinda Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda daha önceden husumet oldugu ögrenilen Mertcan P. ve Ömer Faruk A. karsilastiklari caddede tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine vatandaslarin yogun olarak kullandigi caddede Mertcan P. ve Ömer Faruk A., birbirlerinin üzerine defalarca silahla ates etti. Silahli kavgada yaralanan Mertcan P. ve olay sirasinda arkadaslariyla birlikte caddede yürürken kursunlardan birine hedef olan Semih Uysal (21) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar ilk müdahalelerinin ardindan tedavileri için Izzet Baysal Tip Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldirildi.

Caddede çatisan 2 kisi tutuklandi

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi tarafindan yapilan çalismalarda yakalanan Ömer Faruk A. ve Mertcan P. gözaltina alindi. Emniyet Müdürlügü’nde ifadeleri alinan 2 kisi, islemlerinin ardindan çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahli kavga anbean kameralara yansidi

Mertcan P. ve Ömer Faruk A.’nin arasinda yasanan silahli kavga anbean olay yerindeki güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, Mertcan P.’nin cadde üzerinde bekledigi sirada yolun karsisina geçen Ömer Faruk A.’nin ayaklarina silahla ates ettigi ve ardindan Ömer Faruk A.’nin da silahini çikararak karsilik verdigi görüldü.

Ikilinin birbirine ates etmesinin ardindan ayagindan yaralanan Mertcan P.’nin kaçtigi yöndeki bir apartmanin girisine saklanmasi ve olayda kullandigi silahi baska birine vermesi de güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA