Baskan Tören, Vatandaslarin Sorunlarini Dinlemeyi Sürdürüyor

Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, sürdürdügü çalismalarin yani sira vatandaslarla bulusmaya da devam ediyor.

Baskan Tören, Vatandaslarin Sorunlarini Dinlemeyi Sürdürüyor
Belediye Baskani Askin Tören, göreve geldigi günden bu yana bir taraftan sahada bulunarak tüm çalismalari yakindan takip ederken, bir taraftan da vatandaslar ile bulusmalarini sürdürüyor. Sehrin sokak ve caddelerinde, mahalle ziyaretlerinde vatandaslarla bir araya gelmeye devam eden Baskan Tören, ayni zamanda düzenli olarak devam ettirdigi halk günü toplantilari ile de vatandaslar ile dogrudan iletisim kuruyor.

Halk günü toplantisinda vatandaslarla bir araya gelen Baskan Tören, sehrin hem merkezinde hem de kirsalindaki çalismalarla seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

Klasik belediyecilik hizmetlerine devam ederken, sehre ve insana dair sorunlar ile yakindan ilgilendiklerini ifade eden Tören, “20 yillik hükumetimizin, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan öncülügündeki nasil yapilan dönüsümden sehrimiz havalimani, sehir hastanesi, çevreyolu ve üniversite gibi birçok imkandan yararlanmissa, biz bu degisim ve dönüsümü yerel kalkinma modeli 30 aydir kesintisiz devam ettirmeye çalisiyoruz. Sehrin kimligine yesil konusundaki taleplerine yanit veriyoruz. Kadina erkegine engellisine çocugumuza garibanina ama bu sehrin gelecegi olan vizyonu olarak gördügüm 2’nci kusak neslimize de katki veriyoruz. Altinordu Belediye Baskani sifatiyla yediden yetmis yediye amasiz, fakatsiz, nizasiz, fasilasiz herkese esit gözle esit saygiyla esit hürmetle bakmak gibi bir mükellefiyetim var. Bir gelisme varsa bir kalkinma varsa bir büyüme varsa bir baris bir kardeslik bir birlik beraberlik varsa 250 bin insanimizin her birinin hanesine bir sekilde yansisin istiyorum. Böyle olursa biz milletimizin dualarina insallah muhatap oluruz. Valiligimiz, Büyüksehrimiz, kamu kurum ve kuruluslarimiz basta olmak üzere tüm bu alanda sehrin markalasmasi, gelismesi, insanimizin refahi ve sehrimizin yükselmesi adina faydali ve yararli her iste herkesle masaya oturmaya hazir oldugumuzu ifade ediyoruz“ dedi.

Belediye Baskani Tören, kentteki herkese esit anlayisla ve saygiyla yaklastiklarini ifade ederek, tüm vatandaslarin sorunlarina ortak olmak ve çözüm bulmak adina çabaladiklarini söyledi.

Bir yandan da yeni projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Baskan Tören, bu çalismalarin artarak devam edecegini de söyledi.



Baskan Tören ayrica, halk gününe katilan 50’ye yakin vatandasi dinleyerek, sorunlara çözüm üretmek üzere ilgili birimlere gerekli talimatlari verdi.
Kaynak: İHA