Baskan Çerçi Pelitalan Ve Maldan'da Yatirimlari Inceledi

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Pelitalan ve Maldan mahallesini ziyaret ederek belediyenin yürüttügü çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Çerçi Pelitalan Ve Maldan'da Yatirimlari Inceledi
Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdagi’nda hayata geçirilen ve bölgenin kalkinmasina öncülük eden çalismalari yerinde inceledi. Ilk olarak Zafer Kalkinma Ajansi (ZEKA) destegi ile üretilen ürünlerin islenerek yerinden pazarlanmasi amaciyla Pelitalan Mahallesi’nde kurulan Yunusemre Kirsal Kalkinma Merkezini gezen Baskan Çerçi, daha sonra yapimi tamamlanan Yunusemre Belediyesi Maldan Sosyal Tesislerini inceledi. Iki kattan olusan içerisinde el sanatlari atölyeleri, genç odasi, kahvehane, ticarethane, muhtarlik odasi, dügün salonu ve Telekom binasi yer alan tesisi gezen Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, kalkinma merkezi çalismalarinda sona geldiklerini belirtti.

Baskan Çerçi konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Yuntdagi Kirsal Kalkinma Merkezi ve Tarim Ürünleri Pazarlama Merkezimizi çok kisa süre içerisinde faaliyete geçirmis olacagiz. Insaat biterken; makine ve ekipmanlar büyük oranda geldi. Çevre düzenlemesi de tamamlanma asamasinda. Maldan Sosyal Tesislerimizde de çalismalarimizi tamamladik. Bölgeye yaptigimiz yatirimlar ile insallah önümüzdeki yillarda Yuntdagi çok ciddi bir kalkinma hamlesi yasayacak” dedi.

Inceleme ziyaretinde vatandaslar ile bulusan Baskan Çerçi, vatandasin taleplerini de dinledi. Incelemelerde Belediye Baskani Dr. Çerçi’ye AK Parti Yunusemre Ilçe Baskani Fatih Katiöz, Meclis Üyesi Ismet Akçay, Fen Isleri Müdürü Fuat Balci ve partililer eslik etti.
Kaynak: İHA