Baglar Belediyesi, Ihtiyaç Sahibi 3 Çocuklu Ailenin Evini Onaracak

Baglar Belediyesi, 3 çocuguyla yasam mücadelesi veren H.A'nin evini onaracak.

Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, esi Dürdane Beyoglu ile Fatih Mahallesi'nde esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Ziyareti sirasinda harabe durumdaki bir eve giren Beyoglu, evin onarimi için gerekli olan malzemelerin temin edilmesi talimatini verdi.

Evin en kisa zamanda onarilacagini belirten Beyoglu, söyle dedi:

"En kisa zamanda gerekli çalisma yapilarak kis öncesinde hazir hale getirilecektir. Bir tek vatandasimiz sikintidaysa biz basimizi yastiga nasil koyariz? Elbette gerek kendi imkanlarimizla ve gerekse belediyenin kaynaklarini en dogru sekilde degerlendirerek destek olacagiz. Insallah bu annemizin yavrulariyla beraber yasama tutunmaya çalistigi evi en kisa zamanda baslarini rahat sekilde koyabilecekleri vaziyete getirecegiz."

H.A ise, desteklerinden dolayi baskan Beyoglu'na tesekkür etti.

H.A, "Su an burada kiraci olan bir aile yasiyor. Onlarin durumu da iyi degil ama ben mecbur yerlesecegim. Baska sansimiz yok. Ev babamdan kaldi. Allah razi olsun baskanimizdan yasadiklarimiza kayitsiz kalmadi. Evin durumu çok kötü. Kapi ve penceresi yok, her yerden su akiyor. Onarimi yapildiktan sonra en azindan içinde yasayacagimiz bir evimiz olacak." diye konustu.

Kaynak: AA