AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki'den Ordu Büyüksehir Belediyesine Ziyaret Açiklamasi

'AK Parti olarak bizler istisareye çok önem veriyoruz. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in talimatlari ile bütün sehirlerimize gidip yapilan ve planlanan çalismalari yerinde görüyoruz'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, AK Parti olarak istisareye çok önem verdiklerini belirterek, "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in talimatlari ile bütün sehirlerimize gidip yapilan ve planlanan çalismalari yerinde görüyoruz." dedi.

Çesitli programlara katilmak üzere Ordu'ya gelen Özhaseki, Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler'i makaminda ziyaret etti.

Özhaseki, ziyarette yaptigi konusmada, Güler ile partinin ilk kurulusundan bu yana tanistiklarini söyledi.

Belediyeciligin bir okul olduguna isaret eden Özhaseki, gittigi her seyahatte etrafina bir belediyeci gözü ile bakmaya çalistigini dile getirdi.

Özhaseki, "Belediye Baskani her isi detayi ile bilen birisi degildir." ifadesini kullanarak, sözlerini söyle sürdürdü:

"Imarin, fen islerinin, yazi islerinin yani kurumda olan birimlerin her birisinin is akisini bilen birisi degildir. Ama en iyi bilenleri bir araya getirerek onlari adeta bir orkestra sefi gibi idare eden insandir. Yöneten, yönlendiren, motive eden ve bir hedefe dogru yürüten insandir. Bu is istisare ile taçlanir. Görgü ile görenek ile gezerek ve sorarak daha da güzel islerinin yapilmasina vesile olunur. Insan gezdikçe, gördükçe, iyi niyetle 'Bunlari da sehrime tasimaliyim.' dedigi sürece daha da basarili olur. Önemli olan görev süresi içinde önceliklerini belirleyerek mevcut bütçeyi en dogru sekilde kullanmaktir."

AK Parti olarak istisareye çok önem verdiklerinin altini çizen Özhaseki, "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in talimatlari ile bütün sehirlerimize gidip yapilan ve planlanan çalismalari yerinde görüyoruz. Bu manada Ordu'ya biraz geç geldik. Neden? Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mehmet Hilmi Güler'e çok güveniyoruz." diye konustu.

- "Istisarenin neticesi her zaman hayirli olur"

Özhaseki, Ordu'da yarin baslayacak AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantisi'na da deginerek, sunlari kaydetti:

"Düzenlenen bu istisare ve degerlendirme toplantisinda geçtigimiz 2,5 yilimizi degerlendirecegiz. Gelecek ile ilgili yol haritamizi belirlemis olacagiz. Yapacagimiz istisarelerin neticesinin hayirli olacagina inaniyorum. Biliyoruz ki ortak akildan her zaman hayirlar çikar. Istisarenin neticesi her zaman hayirli olur. Bunlara ragmen kendi bildigini yapanin da sonu çok hayir olmaz. Bu vesile ile Karadeniz Bölgesi'nde bulunan bütün belediyelerimizle bir araya gelecegiz. Insallah sonu hayirli olur. AK Parti'nin eser siyasetine bu toplantilar katkida bulunur diye ümit ediyorum. Degerli Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz elinden geleni yapiyor. Çalisiyor. Teskilatimiz devamli olarak yaninda duruyor. Bunlarla da mutluluk duyuyoruz. Bu birliktelikten de rahmet dogacaktir diye ümit ediyorum."

Baskan Güler ise Özhaseki'yi, Ordu Büyüksehir Belediyesinde agirlamaktan duydugu mutlulugu dile getirerek, "Bilgi ve tecrübelerinden yararlanacagimiz için bu 3 günlük toplantinin hepimiz için önemli oldugunu düsünüyorum." dedi.

Ziyaret sonrasi Güler, Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki'ye hediye takdim etti.

Kaynak: AA