ADÜ Bilgi Islem Daire Baskanligi'ndan Ögrencilere Bilesim Destegi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Bilgi Islem Daire Baskanligi, ögrencilere bilisim ile ilgili konularda destek olmak için Danisma Birimi kurdu.

ADÜ Bilgi Islem Daire Baskanligi'ndan Ögrencilere Bilesim Destegi


Bilgi Islem Daire Baskanligi bünyesinde kurulan birim, ADÜ’ye yeni kayit yaptiran ögrencilere e-posta, eduroam, uzaktan egitim ve kisisel laptoplarina isletim sistemi kurulumu, Ofis 365, Pardus gibi bilisim ile ilgili tüm konularda hafta içi ögle arasi da dahil 08.00-17.00 saatleri arasinda ücretsiz destek veriyor. ADÜ ögrencilerinin kendilerine ait dizüstü, masaüstü bilgisayarlarinin kurulumlari Bilgi Islem Daire Baskanligi Teknik Servisi tarafindan ücretsiz olarak yapiliyor.

Bilgi Islem Daire Baskan V. Sinan Balci, “Ögrencilerimizin bu kapsamda bidteknikservis@adu.edu.tr adresine kurumsal e-posta hesaplarindan elektronik posta göndererek randevu almalari ve kendilerine ileten gün ve saatte bilgisayarlarini servisimize getirmeleri yeterli olacaktir. Ögrencilerimiz bilgisayarlari kurulurken bekleme salonunda bilgisayarlarini kullanabilir ve çiktilarini alabilirler” dedi.

Balci, ögrencilere bilisim ile ilgili her türlü konuda teknik destek vermeye hazir olduklarini belirterek ögrencileri Bilgi Islem Daire Baskanligi bünyesinde kurulan Danisma Birimine davet etti.
Kaynak: İHA